عملت انهاردة طبق جبنة موتزريلا بانية وطلعت تحفة
أنا بحبها جدا" ودايما" بكالها في المطاعم الإيطالي
وعملت جنبها طبعا" مكرونة إسبكاتي وشوربة نودلز بطريقتي الخاصة
يعني كله ايطالي في إيطالي لغاية مابقينا نتكلم ايطالى
هههههههههههههههههههههههههه
هو طبق بسيط جدا" وعمله سهل بس والطريقة مكتوبة عليه
ههههههههههههههههه
بس حبيت أففتح به القسم يارب يعجبكم
المقاديركيس جبنة مودزريلا جاهز
مقدار من الدقيق الأبيض و مقاد من البقسماط
بيض
نصف كوب لبن
فلفل وملح
مقدار زيت للقلي
التجهيزاتنضع اللبن على البيض المخفوق مع قليل من الملح والفلفل
الطريقةنضع المودزريلا في الدقيق
ثم في البيض واللبن
ثم في البقسماط
ثم تقلى في الزيت
وهيكون ده شكلها النهائي
وخلوا بالكوا من ملحوظة مهمة لآزم يكون الزيت سخن جدا" علشان أول ماتنزلي فيه المتزريلا تاخد اللون في أقل من دقيقة
علشان لو فضلت أكتر من كدة في الزيت هيكون ده شكلها
وبالهنا والشفا